Account Manager (40 uur)

Job description

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de verkoopdoelstellingen van jouw regio Oost Nederland (Almelo, Apeldoorn, Enschede, Arnhem ).

In deze functie onderhoud en optimaliseer je contact met bestaande klanten en bouw je het klantenbestand middels acquisitie verder uit. Hierbij verzorg je de intake van nieuwe projecten en verzamel je alle informatie voor het opstellen van een projectofferte. Tevens maak je afspraken over bonussen, betalings-/ en leveringstermijnen.

Je verzamelt marktinformatie en analyseert historische omzetgegevens per klant c.q. regio. Deze vertaal je naar een plan van aanpak die je samen met interne afdelingen doorneemt en acties uitzet.

Tevens begeleid je de uitvoering van het orderproces en procesverloop zodanig dat gestreefd wordt naar een maximale klanttevredenheid en een acceptabel kostenniveau.

Profile

Wij zoeken gedreven kandidaten met een HBO achtergrond (opleiding) en bij voorkeur richting bedrijfskunde of commerciële economie.

  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar commerciële werkervaring in de buitendienst en bij voorkeur binnen het werkgebied van C&I.
  • Je bent in staat projectmatig te werken. Een stevige persoonlijkheid is hiervoor vereist.
  • Je bent in staat zelfstandig offertes uit te brengen en hierover onderhandelingen te voeren.
  • Je beschikt over uitstekende commerciële, communicatieve en organisatorische vaardigheden
  • Je bent proactief, service- en resultaatgericht.
  • Je hebt technisch inzicht en je hebt een grote mate van affiniteit met technologische ontwikkelingen.

Offer

DYKA biedt voor deze functie in eerste instantie een jaarcontract aan, dat bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract van onbepaalde tijd. Het salaris is marktconform. Daarnaast is er een bonus en bij de functie horende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto en onkostenvergoedingen.

Wil je je verder ontwikkelen? Bij DYKA zijn er mogelijkheden voor het volgen van een opleiding.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en maak je interesse kenbaar. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Miquel Calis (Business Manager C&I) tel. 06-301 70 214, telefoonnummer: 06-57314914.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Category
Sales
Company
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Deventer
Experience level
Mid-Senior Level
APPLY NOW