Allround Vestigingsmedewerker vestiging Den Bosch

Company description

Wie zijn wij?

Wij zijn veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. Internationaal is DYKA Group vertegenwoordigd in België, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slovenië en Roemenië.

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling zijn gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren én we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Wat ga je doen?

Als Allround Vestigngsmedewerker bij DYKA heb je dus niet alleen veel vrijheid en verantwoordelijkheid, je vervult zowel een commerciële rol in waarbij jij een kei bent in verkopen aan de balie en daarnaast ook het magazijn met je collega op orde houdt zodat je de klant snel kunt helpen. Verder geef je de klant het beste advies over de producten van DYKA. Jouw ervaren collega helpt je daarbij.

Als Allround Vestigingsmedewerker denk jij graag mee met de klant. Je krijgt vanuit DYKA veel vrijheid om te doen waar jij goed in bent. Wil jij jezelf op bepaalde vlakken nog verder ontwikkelen? Ook daarvoor moet je bij DYKA zijn. Opleidingen, cursussen of het verder ontwikkelen van skills? Alles is mogelijk.

Jij richt je op relatiebeheer en vindt het een uitdaging om nieuwe (en voormalige) klanten de weg (terug) te laten vinden naar de vestiging. Denk je graag mee en heb je goede ideeën? Super! Want in deze rol signaleer je commerciële kansen voor de vestiging en denk je mee over de prijzen en eventuele kortingen.

Hoe ziet je dag eruit?

Start van de dag:

Ø  Je krijgt samen met je collega de verantwoordelijkheid voor het openen en sluiten van de vestiging. Samen spreek je af wie er vroeg begint of laat eindigt. Werktijden zijn van 7:00 tot 16:00 of van 8:00 tot 17:00 uur. Dit wissel je af met je collega.

Ø  Je begint met het verwerken van je mail en de orders die er al instaan. Dat doe je via de mail, telefonisch en natuurlijk help je de eerste klanten aan de balie.

Om 8:00 uur

Ø  Je collega komt binnen en terwijl je samen een koffie drinkt, klets je bij en verdeel je de werkzaamheden van die dag.

Rond 10:00 uur

Ø  Nu jij en je klanten nog helemaal fris zijn in je hoofd, richt je je op de telefonische verkoop en neemt contact op met bestaande of nieuwe klanten. Vestigingsmanager Wouter helpt je hier graag bij en coacht je tot in de puntjes om te slagen bij bestaande en nieuwe klanten.

Ø  Als er een klant binnenkomt, help je die van A tot Z. Dat wil zeggen: het uitvragen van wat hij nodig heeft, het geven van advies tot het verzamelen van de bestelling in het magazijn en het meegeven hiervan, zodat hij met een goed gevoel naar buiten gaat.

Om een uur of 12.30

Ø  Vergeet niet je welverdiende rust te pakken zodat je weer met vernieuwde energie de dag kunt voortzetten.

In de middag

Ø  Je verwerkt je klantgegevens in het CRM systeem, je maakt offertes en je doet andere administratieve taken.

Ø  Tussendoor help je de balieklanten en bedien je de telefoon.

Het schakelen tussen deze werkzaamheden is voor jou geen probleem en ervaar je als een aangename afwisseling.

Om 17.00 uur (of eerder afhankelijk van je starttijd)

Ø  Zijn alle taken volbracht en ga je met een goed gevoel naar huis! Het was weer een top dag!

Bij DYKA gaat het om samenwerken, initiatief nemen en klant- en resultaatgericht werken.

Profile

Wat heb je daarvoor nodig?

Ø  Je bent klantvriendelijk en servicegericht.

Ø  Je hebt technisch inzicht (kennis kunnen we je leren, maar affiniteit met techniek moet er zijn).

Ø  Je bent flexibel en werkt graag samen.

Ø  Je bent hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

Ø  Je spreekt Nederlands.

Ø Je hebt veel direct contact met eindgebruikers van onze materialen, zoals installateurs en vindt het leuk met deze doelgroep om te gaan.

 

Offer

Wat krijg je daar voor terug?

Ø  Een fijn salaris tussen € 2.186,03 en € 2.868,57 bruto o.b.v. leeftijd en ervaring (excl.  8% vakantiegeld).

Ø 3% van het jaarsalaris als gratificatie in december (naar rato).

Ø  Verdere uitloop van de schaal als je boven verwachting functioneert.

Ø  Reiskostenvergoeding en mogelijkheid om deel te nemen aan onze pensioenregeling.

Ø  Samenwerken met super leuke collega’s.

Ø  Volop ontwikkelingsmogelijkheden. Nog beter worden in waar je al goed in bent? Alles is bespreekbaar en mogelijk!

Ø  Gewoon een vast contract als 12 maanden samenwerken van beide kanten goed bevalt.

Ø  Bijdrage (bruto netto verrekening) aan sport abonnement, fietsplan en computerregeling (bij een contract voor onbepaalde tijd).

Ø  Alle persoonlijke beschermingsmiddelen voor in het magazijn die je nodig hebt.

Ø  Veel vrijheid bij een innovatieve en toekomstgerichte organisatie die volop in ontwikkeling is. En daar kun jij aan meebouwen!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Kan jij niet wachten om mee te bouwen aan een duurzamere toekomst en herken jij jezelf helemaal in deze functie? Aarzel dan niet en solliciteer direct.

Eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met Wouter Wassink (Vestigings-manager). Hij kan je alles vertellen over de functie, het team en over de visie. Je kunt hem bellen op 06 83 48 95 99 of stuur een mail naar wouter.wassink@dyka.nl

Department
Branches/shops
Experience level
Mid-Senior Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
's-Hertogenbosch
APPLY NOW