Calculator Tekenaar Steenwijk

Company description

Wie zijn wij?

Wij zijn veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. 

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie), klantgericht (we streven naar uitermate tevreden klanten) en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Wat ga je doen?

Als Calculator Tekenaar maak je producttekeningen, materiaallijsten en stel je capaciteitsberekeningen op voor onze leidingsystemen. De tekeningen en berekeningen zijn op basis van door afnemers aangeleverde gegevens. Alles met als doel een nauwkeurige en betrouwbare basis te vormen zodat de feitelijke producten ter plekke bij de klant geconstrueerd kunnen worden. Daar waar nodig adviseer je de klant vakinhoudelijk over de juiste materiaalkeuze en toepassingen.

De functie in hoofdlijnen:

 • Het tekenen van riolering- en ventilatiesystemen op basis van door afnemers en verwerkers verstrekte informatie, zodanig dat deze met de vereiste nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in de nabewerking en ter plekke bij de klant geconstrueerd kunnen worden;
 • Het samen met de klant vinden van het meest ideale ontwerp binnen het bouwbesluit en de werkmethode van de klant;
 • Het begeleiden van de samenstelling van systemen binnen Dyka en bij de afnemer/verwerker, zodat de materialen en constructies technisch correct kunnen worden samengesteld;
 • Het inwinnen en verstrekken van informatie bij o.a. verkoop binnendienst, verkoop buitendienst, afnemers etc.

Profile

Wie ben jij?

 • je hebt minimaal een MBO niveau 4 opleiding richting Installatietechniek en Ventilatietechniek;
 • je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;

 • je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid;

 • je hebt goede communicatieve vaardigheden;

 • je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 • je hebt kennis van AutoCAD en StabiCAD, Revit is wenselijk;

 • ervaring met BIM is een pré.

 

Offer

Wat bieden wij?

 

DYKA is een sterke en betrouwbare speler in de markt. Je werkt in een inspirerende en innovatieve (internationale) organisatie. Wij stellen jouw veiligheid voorop. Daarnaast investeert DYKA ook graag in jouw ontwikkeling. We zijn vooral benieuwd naar wat jij zoekt in een werkgever en gaan daarover graag het gesprek met je aan. Je komt te werken in een informele, prettige werksfeer dat te vertalen is naar nauwe samenwerkingen, openhartigheid, hulpvaardigheid en meer. Je standplaats is Steenwijk (Kop van Overijssel). Wij gaan graag in gesprek met jou!

 • Salaris van € 2.241,42 tot € 3.019,73 bruto per maand o.b.v. opleiding/ervaring;
 • Vakantietoeslag van 8%;
 • Eindejaarsuitkering van 3%;
 • Uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden als reiskostenvergoeding, deelname aan een collectieve zorgverzekering en pensioenregeling;
 • Een uitgebreid inwerktraject zodat je precies weet wat je te doen staat;
 • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s!

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en maak je interesse kenbaar. Bij vragen over de functie kun je contact opnemen met Sebastiaan Tamourt, Manager  Customer Service, tel.nr. 06 13 38 13 62, of via mail sebastiaan.tamourt@dyka.nl. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Gerwin de Boer, Recruiter, tel.nr. 06 16 09 19 77of via mail werken@dyka.nl.

Een assessment maakt onderdeel uit van de  selectieprocedure.

Category
Design
Department
Sales
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
APPLY NOW