Calculator Tekenaar Steenwijk

Company description

Ben jij gedreven en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij een mooie balans tussen het maken van vaktechnische tekeningen en het geven van adviezen? Solliciteer dan op de vacature van Calculator Tekenaar in Steenwijk.

DYKA is een producent van kunststof leidingsystemen en biedt oplossingen voor riool- water- lucht, gas- en energienetwerken. De bouwsector is sterk groeiende en waterbeheersing en alle complexiteit die hieruit voortkomt wordt steeds belangrijker. DYKA heeft in Nederland een prominente rol binnen de installatietechniek en de grond-, weg- en waterbouw. Wij onderscheiden ons met vakkundig technisch advies en eigen vestigingen, we zijn altijd dichtbij. De cultuur binnen DYKA is samen te vatten in de volgende kenmerken: samenwerken, nemen van initiatief, klantgericht en resultaatgericht werken.

Job description

DYKA Group

Als Calculator Tekenaar maak je producttekeningen, materiaallijsten en stel je capaciteitsberekeningen op voor onze leidingsystemen. De tekeningen en berekeningen zijn op basis van door afnemers aangeleverde gegevens. Alles met als doel een nauwkeurige en betrouwbare basis te vormen zodat de feitelijke producten ter plekke bij de klant geconstrueerd kunnen worden. Daar waar nodig adviseer je de klant vakinhoudelijk over de juiste materiaalkeuze en toepassingen.

De functie in hoofdlijnen:

 • Het tekenen van riolering- en ventilatiesystemen op basis van door afnemers en verwerkers verstrekte informatie, zodanig dat deze met de vereiste nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in de nabewerking en ter plekke bij de klant geconstrueerd kunnen worden;
 • Het samen met de klant vinden van het meest ideale ontwerp binnen het bouwbesluit en de werkmethode van de klant;
 • Het begeleiden van de samenstelling van systemen binnen Dyka en bij de afnemer/verwerker, zodat de materialen en constructies technisch correct kunnen worden samengesteld;
 • Het inwinnen en verstrekken van informatie bij o.a. verkoop binnendienst, verkoop buitendienst, afnemers etc.

Profile

 • minimaal een MBO niveau 4 opleiding richting installatietechniek en ventilatietechniek

 • minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

 • een grote mate van zelfstandigheid

 • goede communicatieve vaardigheden

 • beheersing van de Nederlandse in woord en geschrift

 • kennis van AutoCAD en StabiCAD. Revit is wenselijk

 • Ervaring met BIM is een pré

 

Offer

DYKA biedt voor deze functie in eerste instantie een jaarcontract aan, dat bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract van onbepaalde tijd.

Wil je je verder ontwikkelen? Bij DYKA zijn er mogelijkheden voor het volgen van een opleiding. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing, zoals de mogelijkheid om je sportabonnement via bruto/netto traject te betalen en/of gebruik te maken van een PC- of een fietsregeling.

Solliciteren

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Tessa de Jong (Recruitmentspecialist), telefoonnummer: 06-52133380 of via tessa.dejong@dyka.nl. Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en maak je interesse meteen kenbaar!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Category
Design
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
APPLY NOW