CNC freezer

Company description

Zoals je wellicht weet, is de bouwsector sterk groeiende en wordt waterbeheersing en alle complexiteit die hieruit voortkomt steeds belangrijker. Met meer dan 60 jaar ervaring heeft DYKA een prominente rol binnen de installatietechniek als ook binnen de weg- en waterbouw door het maken van kunststofleidingsystemen. DYKA maakt onderdeel uit van DYKA Group. DYKA Group is onderdeel van het in België beursgenoteerde Tessenderlo Group. Verder zijn we gevestigd in Nederland, UK, België, Frankrijk, Polen, Roemenië, Slovenië en Tsjechië.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren, we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Als CNC frezer ben je verantwoordelijk voor:

  • Het vervaardigen van onderdelen t.b.v. nieuwbouw, modificatie en reparatie van productiemiddelen met behulp van  of zonder tekeningen.
  •  Instellen en bedienen van de vijf assige bewerkingscentra met of zonder ondersteuning CAM.

Profile

  • Je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO 3 niveau of gelijkwaardig;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring en kennis van Heidenhain-besturing is een pre
  • Je hebt interesse in het werken in een productieomgeving en je bent bereid tot het werken in  een twee ploegendienst.
  • Je kunt onder tijdsdruk werken, durft eigen initiatief te nemen en bent flexibel ingesteld
  • Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. 
  • Je communiceert vloeiend in de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Offer

Wat bieden wij

DYKA biedt jou voor deze functie een contract voor bepaalde tijd (eenjarig contract), die bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing. En je wordt onderdeel van een professionele, sterk lerende organisatie met brede en goede ontwikkelingsmogelijkheden. Wij gaan graag in gesprek met jou!

Solliciteren

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met  is Jolanda ten Napel, Manager Tooling (0521)534549 of per email jolanda.tennapel@dyka.nl. En voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Tessa de Jong, Employer Branding en Recruitment Specialist, (0521)534328 of per email tessa.dejong@dyka.nl.

Een persoonlijkheidsanalyse (PPA) is onderdeel van de procedure evenals een assessment.

AcquisitieAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Category
Production
Experience level
Mid-Senior Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
APPLY NOW