Commercieel vestigingsmedewerker Amsterdam (40u)

Company description

DYKA is een producent van kunststof leidingsystemen en biedt oplossingen voor riool- water- lucht, gas- en energienetwerken. De bouwsector is sterk groeiende en waterbeheersing en alle complexiteit die hieruit voortkomt wordt steeds belangrijker. DYKA heeft in Nederland een prominente rol binnen de installatietechniek en binnen de grond-, weg- en waterbouw. Wij onderscheiden ons met vakkundig technisch advies en eigen filialen, we zijn altijd dichtbij.

De cultuur binnen DYKA is samen te vatten in de volgende kenmerken: samenwerken, nemen van initiatief, klantgericht en resultaatgericht werken.

“Het leukste van mijn baan is dat ik kan meedenken over de wensen van de klant. Als de klant tevreden de deur uitloopt, is mijn dag geslaagd.” - Vestigingsmedewerker bij DYKA.

Job description

DYKA Group

Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen richting een salesfunctie? Ben je bereid om hiervoor hard aan de slag te gaan en ook in jezelf te investeren? Ben jij ons aankomend talent?

Wanneer je jezelf in bovenstaande herkent dan kun je mogelijk bij ons aan de slag.

Deze functie richt zich op actieve en inactieve klanten met als doel om deze te binden en verder te adviseren richting aankoop. Daarnaast ondersteun je bij de verkoop van producten en diensten binnen de vestiging. Naast directe commerciële activiteiten, richt je je op relatiebeheer en handel je op een correcte wijze eventuele klachten af. Daarnaast zie je en signaleer je commerciële kansen voor de vestigingen. In deze functie werk je nauw samen met de vestigingsmanager, vestigingsmedewerkers, vertegenwoordigers en accountmanagers.

Functietaken:

  • Commerciële verantwoordelijkheid voor het uitbreiden van bestaande relaties en werving van nieuwe klanten.
  • Afspraken maken en eventuele bezwaren weerleggen met als doel het realiseren van verkoopopdrachten.
  • In orde houden van de shop.
  • Adviseren van klanten ten aanzien van productvragen en hun toepassingen.
  • Op de hoogte zijn en blijven van nieuwe producten en toepassingen.
  • Administratief verwerken van contacten.

Profile

 

  • Je hebt aantoonbare commerciële ervaring.
  • Je hebt een winnaarsmentaliteit, bent resultaatgericht en zet door waar anderen ophouden.
  • Je beschikt over uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt technisch inzicht en je hebt een grote mate van affiniteit met technologische ontwikkelingen.

Offer

DYKA biedt voor deze functie in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd aan, dat bij goed functioneren wordt omgezet naar onbepaalde tijd. 

Daarnaast zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing. Hierbij kun je denken aan de mogelijkheid om je sportabonnement via bruto/netto traject te betalen.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op via hr@dyka.nl. Voor functie inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Michael Steenbeek (Regio Sales Manager) op het telefoonnummer: 0625096883.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en maak je interesse kenbaar. Solliciteer direct via de sollicitatie knop.

Category
Sales
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Amsterdam
APPLY NOW