Commerciële Medewerker vestiging Eindhoven

Company description

Wie zijn wij?

Wij zijn veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. Internationaal is DYKA Group vertegenwoordigd in België, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slovenië en Roemenië.

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling zijn gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren én we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Wat ga je doen?

Als Commercieel Medewerker bij DYKA heb je niet alleen veel vrijheid en verantwoordelijkheid, je vervult  ook een commerciële rol waarbij jij een kei bent in verkopen en een uitstekende ondersteuning in het logistieke proces. Daarnaast geef je de klant het beste advies over de producten van DYKA.

Als Commercieel Medewerker denk jij graag mee met de klant. Je krijgt vanuit DYKA veel vrijheid om te doen waar jij goed in bent. Wil jij jezelf op bepaalde vlakken nog verder ontwikkelen? Ook daarvoor moet je bij DYKA zijn. Opleidingen, cursussen of het verder ontwikkelen van skills? Alles is mogelijk.

 Jij richt je je op relatiebeheer en kan goed samenwerken met je collega’s. Denk je graag mee? Super! Want in deze rol signaleer je commerciële kansen voor de vestiging en denk je mee over de prijzen en eventuele kortingen.

Herken jij jezelf? Solliciteer dan direct.

Functietaken:

Hoe ziet een dag als filiaal medewerker er uit?

Je collega's beginnen vroeg want om 6.30 staan de eerste klanten al op de stoep. Jij start wat later en begint de dag met het adviseren van de klant en de balie verkoop. DYKA heeft in Nederland een prominente rol binnen de installatietechniek en de grond-, weg- en waterbouw. Klanten uit deze sector weten je dan ook goed te vinden. Voor advies óf voor een goed gesprek of een goede grap tijdens de koffie.

Rond 8.00 uur:

Ø  Zorg jij ervoor dat de chauffeurs met de juiste materialen op pad kunnen. Je geeft instructies en verzorgt de juiste routes voor de levering van de producten.

Rond 9.00 uur, als iedereen op pad is:

Ø  Ga jij aan de slag met het verwerken van de orders via de mail, telefonisch of gewoon direct aan de balie.

Ø  Je richt je ook op de telefonische verkoop en neemt contact op met bestaande of nieuwe klanten. De vestigingsmanager helpt je hier graag bij en coacht je tot in de puntjes om te slagen bij nieuwe klanten. 

Om 12.30 uur

Ø  Tijd voor pauze. In een half uur plan jij je lunch. Heb je liever een uur nodig om even tot rust te komen? Alles is bespreekbaar.

Om 15.00 uur:

Ø  Voor orderpicken en het ondersteunen van je collega’s draai jij je hand niet om.

Om 17.00 uur

Ø  sluit je de vestiging en winkel af en help je de vrachtwagens met afladen.

Om 18.00 uur (of eerder, afhankelijk van je starttijd)

Ø  Zijn alle taken volbracht en ga je met een goed gevoel naar huis! Het was weer een top dag.

Bij DYKA gaat het om samenwerken, initiatief nemen en klant- en resultaatgericht werken.

Profile

Wat heb je daarvoor nodig?

Ø  Je bent klantvriendelijk en servicegericht.

Ø  Je hebt technisch inzicht.

Ø  Je bent flexibel.

Ø  Je kunt goed werken in teamverband.

Ø  Je hebt affiniteit met verkopen en voorraadbeheer.

Ø  Je spreekt Nederlands.

Offer

Wat krijg je daar voor terug?

Ø  Een fijn salaris tussen € 2.186,03 en € 2.868,57 bruto o.b.v. leeftijd en ervaring (excl.  8% vakantiegeld, 3% eindejaarsuitkering en 150% wanneer je overuren maakt).

Ø  Mogelijkheid tot een bonus bij een goede beoordeling.

Ø  Reiskosten vergoeding.

Ø  Bijdrage (bruto netto verrekening) aan sportabonnement, fietsplan en computerregeling (bij een vast contract).

Ø  Samenwerken met super leuke collega’s.

Ø  Volop ontwikkelingsmogelijkheden. Nog beter worden in waar je al goed in bent? Alles is bespreekbaar en mogelijk!

Ø  Gewoon een vast contract als 12 maanden samenwerken van beide kanten goed bevalt.

Ø  Alle persoonlijke beschermingsmiddelen die je maar nodig hebt (zelfs thermo ondergoed behoort tot de mogelijkheden).

Ø  Veel vrijheid bij een innovatieve en toekomstgerichte organisatie die volop in ontwikkeling is. En daar kun jij aan meebouwen!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Kan jij niet wachten om mee te bouwen aan een duurzamere toekomst en herken jij jezelf helemaal in deze functie? Aarzel dan niet en solliciteer direct.

Direct contact met Vestigingsmanager Wouter Wassink? Dat kan via 06 83 48 95 99.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op via werkenbij@dyka.nl.

 

Department
Branches/shops
Experience level
Mid-Senior Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Eindhoven
APPLY NOW