Corporate Recruiter

Company description

Wie zijn wij?

Wij zijn veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. 

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren, we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Wat ga je doen?

Jij bent de Corporate Recruiter in het  HR team van DYKA Nederland. Jaarlijks heb je zo’n 50 vacatures in je portefeuille (intern en externe vacatures). Voor deze vacatures ben jij zowel verantwoordelijk voor het proces, als voor het vinden van de juiste kandidaten voor DYKA. Oftewel:  

 • Je begeleidt het recruitmentproces end2end. Vanaf de vacatureaanvraag tot en met de overdracht binnen HR voor de pre-boardingsfase zorg jij voor het proces. Je begeleidt de lijnmanager door een helder proces neer te zetten, zoals de tijdslijn, wie is waarvoor verantwoordelijk, hoe zorg je dat de juiste gesprekken gevoerd worden, en meer.
 • In de uitvoering van het proces speel jij een belangrijke uitvoerende rol. Je schrijft de vacatureteksten, zorgt voor de juiste zichtbaarheid en voor een pro-actieve werving. Ook ben jij het eerste contact voor de kandidaten met DYKA, het gezicht naar buiten. Daarvoor weet jij wat er bij DYKA speelt, informeer je de kandidaten adequaat en weet je de juiste vragen te stellen.
 • Een goede gespreksvoering is heel belangrijk. Je weet een fijn, positief gesprek te voeren met kandidaten in heel diverse functies en niveaus. Uit deze gesprekken weet je de benodigde informatie te halen die nodig is voor het verdere proces en gelijktijdig de kandidaat een positieve ervaring met DYKA te geven.
 • Met jouw actuele kennis weet jij de juiste sourcing tools in te zetten, wellicht in combinatie met employer branding campagnes, waarin je ondersteunt wordt door onze Communicatie Manager.
 • Dit doe je met een kort lijntje met je HR collega’s. We werken als team samen om de business op de beste manier te ondersteunen.
 • En ja, ook een stuk administratie hoort bij deze functie.

Met het HR team zijn we bezig om onze recruitment processen opnieuw tegen het licht te houden en waar nodig aan te scherpen. Op diverse onderwerpen liggen er nog mooie kansen! Wij zijn hier al mee aan de slag, maar zeker zal ook de Corporate Recruiter hieraan actief mee gaan werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het trainen van de business op onderwerpen als gespreksvoering, opzetten en uitvoeren campus recruitment-beleid, candidate experience, employer branding en het gerichter inzetten van (interne en externe) sourcing.

Profile

Wie ben jij?

Heeft de functieomschrijving jou enthousiast gemaakt? Heb je zin om in deze positie een mooie bijdrage te leveren? Kijk dan of onderstaande punten (grotendeels) op jouw van toepassing zijn.

 • Je bent energiek, toegankelijk en hebt een gezonde dosis mensenkennis.
 • Je bent nieuwgierig, onderzoekend en doortastend. Met je pro-actieve houding maak je je nieuwe kennis snel eigen en onderzoek je waar je verder in kan ontwikkelen en je collega’s / business verder mee kan helpen.
 • Je vindt het leuk om de expert te zijn in je vak. Je houdt je kennis  bij over recruitment technieken en ontwikkelingen in de markt.  Ook houd je je kennis up to date over nieuwe wet- en regelgeving en vind je het leuk om dat te delen met het team.
 • Je bent een teamplayer. Je vindt het leuk om als team samen te werken en elkaar te versterken hierin.
 • Je hebt een  bewezen HBO/WO werk/denkniveau (bijvoorbeeld door een diploma op dit niveau) , in een relevante studierichting (bijvoorbeeld in de richting HR/Communicatie/Marketing).
 • Dit heb je aangevuld met minimaal 3-5 jaar ervaring in Recruitment. Dit kan aan de bureauzijde zijn, of wellicht ook al in een eerdere corporate recruitment rol.

Offer

Wat bieden wij?

DYKA is een sterke en betrouwbare speler in de markt. Je werkt in een inspirerende en innovatieve (internationale) organisatie. Wij stellen jouw veiligheid voorop. Daarnaast investeert DYKA ook graag in jouw ontwikkeling. We zijn vooral benieuwd naar wat jij zoekt in een werkgever en gaan daarover graag het gesprek met je aan. Je komt te werken in een informele, prettige werksfeer dat te vertalen is naar nauwe samenwerkingen, openhartigheid, hulpvaardigheid en meer. 

Verder biedt DYKA jou voor deze functie een contract voor bepaalde tijd (eenjarig contract), die bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de mogelijkheid om je sport abonnement via bruto/netto traject te betalen. Je wordt onderdeel van een professionele, sterk lerende organisatie met brede en goede ontwikkelingsmogelijkheden. Wij gaan graag in gesprek met jou!

 • Salaris van € 46.000,00 tot € 70.000,00 bruto per jaar o.b.v. opleiding en ervaring, incl. 8% vakantietoeslag;
 • Maximale bonusregeling van 10%;
 • Uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden als reiskostenvergoeding, een collectieve zorgverzekering en pensioenfonds;
 • Een uitgebreid inwerktraject zodat je precies weet wat je te doen staat;
 • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s!

Procedure en solliciteren

Voor functie gerelateerde vragen kun je contact opnemen met Jennie Wolthuis, Teamlead HR a.i., tel. 06 48 47 95 23 . Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Janny Schukkink, Recruiter a.i., tel. 0521 534 911 of email werkenbij@dyka.nl. Heb je belangstelling? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar werkenbij@dyka.nl. 

Een persoonlijkheidsanalyse (PPA) is onderdeel van de procedure evenals een assessment.

AcquisitieAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Department
Human Resources
Experience level
Mid-Senior Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
APPLY NOW