Customer Services Medewerker Civil and Infrastructure

Job description

Als Customer Services Medewerker Civil & Infrastructure opereer je als een spin in het web tussen enerzijds onze klanten en anderzijds de interne organisatie. Je vormt samen met de Regio Salesmanagers een team waarin je ondersteuning geeft aan de uitvoering van het verkoopproces en de opvolging daarvan. Hierbij komt in toenemende mate de nadruk te liggen op commerciële activiteiten.

  • Je bent verantwoordelijk voor actief relatiebeheer en opvolging van uitgebrachte offertes en  bewaak je de voortgang van de gemaakte afspraken en daar waar noodzakelijk forceer of escaleer je de benodigde actie(s). 
  • Aan klanten en prospects verstrek je informatie over ons assortiment, technische toepassingen, levertijden etc.
  • Je bespreekt de leveringsmogelijkheden en levertijden met Rayonmanagers en informeert klanten op het gebied van levertijd.
  • In overleg met de Rayonmanager of je leidinggevende, maar ook zelfstandig, werk je (technische) offertes uit. Je behandelt telefonische en schriftelijke inkomende orders, zodat deze tijdig en correct kunnen worden gerealiseerd (maximale klanttevredenheid). Dit houdt in dat je in nauw contact staat met de afdelingen Supply Chain Management, Debiteurenadministratie, Opslag en Transport en Special Products and Services.
  • Je controleert binnenkomende orders op prijs, leveringsvoorwaarden, debiteurenpositie en kredietlimiet. Je completeert orders met noodzakelijke gegevens ten behoeve van administratieve verwerking en productie.

Profile

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een gemotiveerde kandidaat op MBO-niveau, bij voorkeur in een commerciële of technische richting. Je hebt aantoonbare commerciële kwaliteiten en beschikt over uitstekende communicatieve, contactuele en organisatorische vaardigheden. Je werkt goed onder werkdruk, bent leergierig, precies en pragmatisch ingesteld.

 

Offer

Wat bieden wij

DYKA biedt jou voor deze functie een contract voor bepaalde tijd (eenjarig contract), die bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing. En je wordt onderdeel van een professionele, sterk lerende organisatie met brede en goede ontwikkelingsmogelijkheden. Wij gaan graag in gesprek met jou!

Daarnaast zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing. Hierbij kun je denken aan de mogelijkheid om je sportabonnement via bruto/netto traject te betalen en of gebruik te maken van een PC regeling.

Solliciteren

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Janny Schukkink, telefoonnummer: +31 521534328 of email janny.schukkink@dyka.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Sebastiaan Tamourt, Chef Engineering & Consultancy telefoonnummer +31 613381362 of email sebastiaan.tamourt@dyka.nl.

Een persoonlijkheidsanalyse (PPA) is onderdeel van de procedure evenals een assessment.

AcquisitieAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Category
Production
Company
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
Experience level
Mid-Senior Level
APPLY NOW