Digitale Marketeer

Company description

DYKA België is een toonaangevende producent en leverancier van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). Binnen DYKA België zijn de afdelingen productie, administratie, centrale distributie en verkoop gevestigd op het hoofdkantoor in Pelt. Bovendien verzekeren 9 regionale vestigingen een servicegeoriënteerde distributie en levering aan handelaren, aannemers, professionele installateurs, overheidsinstanties, nutsbedrijven en de industrie. DYKA België heeft ongeveer 200 mensen in dienst. 

DYKA is een onderdeel van DYKA Group, een businessunit van Tessenderlo Group. Wij zijn veel meer dan alleen een producent of leverancier van kunststof leidingsystemen en fittingen. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, leveren we elke dag ons steentje bij voor een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerde of recyclebare materialen. We kunnen dan ook trots zeggen dat we ‘Nature's Network’ zijn. Internationaal is DYKA Group vertegenwoordigd in België, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slovenië en Roemenië.

Job description

DYKA Group

Vanuit een heldere marketingvisie (digitaal & offline) draagt de Digitale Marketeer via digitale kanalen en andere moderne communicatiekanalen bij aan het realiseren van de commerciële doelstellingen van DYKA België. 

Jouw belangrijkste taken zijn:

·  Bijdrage leveren aan de groei van DYKA België door het ontwikkelen, uitvoeren en opvolgen van marketingactiviteiten zoals campagnes, productintroducties, direct mailings, beurzen, klantevenementen enz. Hierbij bepaal jij (of in teamverband) de belangrijkste prestatie-indicatoren (KPI's) voor het welslagen van deze marketing campagnes. 

· Het opstellen van contentplanning en uitwerken van content voor social media, digitale nieuwsbrieven, referentieprojecten en beheren van content op de website.

· Search engine optimalisation (SEO) analyse en vervolgstappen bepalen.

· Klantbehoeften en marktontwikkelingen in beeld brengen en op basis hiervan aanbevelingen doen.

Je bent het aanpreekpunt voor de marketing voor de Belgische markt en rapporteert aan de DYKA Group Marketing Manager.
Je werkt nauw samen met de business managers, een team accountmanagers, (online) marketeers, productmanagers, agentschappen en andere marketing/communicatie teams binnen Tessenderlo Group. 

Profile

· Je bent in bezit van een Bachelor of Master in de richting marketing of communicatie.
Ben je schoolverlater en op zoek naar je eerste werkervaring? Wij bieden voldoende begeleiding en opleiding aan. 

·  Je hebt een creatieve passie voor marketing. Initiatief nemen, kunnen samenwerken en resultaatgerichtheid zijn belangrijke competenties voor deze functie.

·  Je kan je terugvinden in onze bedrijfscultuur, gekenmerkt door: klantgericht handelen, het nemen van actie, ervoor zorgen dat dingen wel degelijk gebeuren en samen willen groeien!

·  Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Frans is een pluspunt.

· Je hebt zin voor (geschreven en gesproken) taal.

· Je haalt energie uit relatiemanagement, hebt ervaring met projectmatig en hands-on werken.

· Je bent charismatisch en hebt een enthousiaste persoonlijkheid.

Offer

· Je werkt in een groeiend bedrijf dat investeert in zijn medewerkers en hun toekomst.

· Wij bieden je een contract van onbepaalde duur in een zeer afwisselende functie waarbij je een grote mate van autonomie geniet. Het betreft een voltijdse functie (40u).

· Je krijgt de mogelijkheid tot interne opleiding zodat je jezelf kan ontplooien tot een gewaardeerde professional bij alle actoren.

· Een competitief verloningspakket en aantrekkelijke benefits waaronder de mogelijkheid om in te stappen in een fietsleaseplan. Zo dragen we nog meer ons steentje bij aan de natuur.

· Plaats van tewerkstelling: is mogelijk vanuit ons hoofdkantoor te Pelt of onze filialen (Anderlecht, Zaventem, Temse, Zandhoven, Harelbeke en Brugge). 

Category
Marketing
Department
Marketing/Communication
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Belgium
City
Pelt
APPLY NOW