Digitale Marketing Specialist

Company description

DYKA België is een toonaangevende producent en leverancier van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). Binnen DYKA België zijn de afdelingen productie, administratie, centrale distributie en verkoop gevestigd op het hoofdkantoor in Pelt. Bovendien verzekeren 9 regionale vestigingen een servicegeoriënteerde distributie en levering aan handelaren, aannemers, professionele installateurs, overheidsinstanties, nutsbedrijven en de industrie. DYKA België heeft ongeveer 200 mensen in dienst. 

DYKA is een onderdeel van DYKA Group, een businessunit van Tessenderlo Group. Wij zijn veel meer dan alleen een producent of leverancier van kunststof leidingsystemen en fittingen. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, leveren we elke dag ons steentje bij voor een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerde of recyclebare materialen. We kunnen dan ook trots zeggen dat we ‘Nature's Network’ zijn. Internationaal is DYKA Group vertegenwoordigd in België, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slovenië en Roemenië.

Job description

DYKA Group

Vanuit een heldere marketingvisie (digitaal & offline) draagt de Digitale Marketing Manager via digitale kanalen en andere moderne communicatiekanalen bij tot aan het realiseren van de commerciële doelstellingen van DYKA België. 

Jouw belangrijkste taken zijn:

·             Invulling geven aan de branding- en positioneringstrategie van DYKA door het ontwikkelen van een jaarlijks extern marketingcommunicatieplan inclusief online en offline marketingmix voor DYKA België.

·             Bijdrage leveren aan de groei van DYKA België door het ontwikkelen, uitvoeren en opvolgen van marketingactiviteiten zoals campagnes, productintroducties, direct mailings, beurzen, klantevenementen enz.

·             Het opstellen van contentplanning en uitwerken van content voor social media, digitale nieuwsbrieven, referentieprojecten en beheren van content op de website.

·              Search engine optimalisation (SEO) analyse en vervolgstappen bepalen.

·             Uitbouwen en integreren van de omnichannel strategie voor de klantcontactpunten. Klantbeleving en klanttevredenheid spelen hierbij een belangrijke rol.

·             Klantbehoeften en marktontwikkelingen in beeld brengen en op basis hiervan aanbevelingen doen.

·              Bepalen, alleen of in teamverband, van de belangrijkste prestatie-indicatoren (KPI's) voor het welslagen van marketing campagnes.

·             Uitvoeren van projectmanagement, monitoren en bijsturen.

Je bent het aanpreekpunt voor de marketing voor de Belgische markt en rapporteert aan de DYKA Group Marketing Manager.

In deze afwisselende marketingfunctie ben je zowel strategisch als operationeel actief in België. Initiatief nemen, kunnen samenwerken en resultaatgerichtheid zijn belangrijke competenties voor deze functie.

Je werkt nauw samen met de business managers, een team accountmanagers, (online) marketeers, productmanagers, agentschappen en andere marketing/communicatie teams binnen Tessenderlo Group. Je speelt een belangrijk rol in de afstemming tussen de afdelingen en coördineert de uitvoering van de projecten. In deze functie krijg je met diverse aspecten van zowel online als offline marketing te maken.

Profile

·        Je hebt een creatieve passie voor marketing.

·        Je kan je terugvinden in onze bedrijfscultuur, gekenmerkt door: klantgericht handelen, het nemen van actie, ervoor zorgen dat dingen wel degelijk gebeuren en samen willen groeien!

·        Bachelor of Master, bij voorkeur richting marketing of communicatie.

·        Minimaal drie jaar relevante marketing en/of communicatie-ervaring.

·        Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Frans is een pluspunt.

·        Je hebt zin voor (geschreven en gesproken) taal en kent de gevoeligheden van de Belgische markt.

·        Je haalt energie uit relatiemanagement, hebt ervaring met projectmatig en hands-on werken.

·        Je bent charismatisch, eerlijk en hebt een enthousiaste persoonlijkheid.

Offer

·        Je werkt in een groeiend bedrijf dat investeert in zijn medewerkers en hun toekomst.

·        Wij bieden je een contract van onbepaalde duur in een zeer afwisselende functie waarbij je een grote mate van autonomie geniet. Het betreft een voltijdse functie (40u).

·        Je krijgt de mogelijkheid tot interne opleiding zodat je jezelf kan ontplooien tot een gewaardeerde professional bij alle actoren.

·      Een competitief verloningspakket, incl. bedrijfswagen en aantrekkelijke benefits waaronder de mogelijkheid om in te stappen in een fietsleaseplan. Zo dragen we nog meer ons steentje bij aan de natuur.

·        Hybride tewerkstelling: thuiswerk - DYKA vestigingen te België.

Department
Marketing/Communication
Experience level
Mid-Senior Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Belgium
City
Pelt
APPLY NOW