E-Commerce Specialist

Company description

Wie zijn wij?

Wij zijn veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. 

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren én we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Wat ga je doen?

Vanuit een heldere marketingvisie draag jij bij aan het realiseren van de commerciële doelstellingen van DYKA. Hierbij horen de volgende werkzaamheden:

 • Het beheren van de Magento webshop en online tooling (denk hierbij aan Google Analytics, Google Tag Manager en de koppelingen met systemen zoals ERP en PIM);
 • Het verlenen van support. Het beantwoorden van (klant)vragen die betrekking hebben op de webshop en online tooling;
 • Het onderzoeken van het (klik)gedrag van de websitebezoekers. Hiervoor stel je verbeterpunten op. Je implementeert deze vervolgens in samenwerking met ICT en externe partijen;
 • Voor de optimalisatie van de webshop stel je een jaarplan op, maak je een budgetvoorstel en voer je het jaarplan uit.

Profile

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste fulltime E-Commerce Specialist die zich herkent in de volgende omschrijving:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van IT/Marketing;
 • Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt ruime ervaring met het beheer en doorontwikkelen van een webshop (bij voorkeur Magento);
 • Koppelingen met ERP en PIM systemen schrikken jou niet af;
 • Je hebt algemene kennis van (en affiniteit met) SEA, SEO en CRO;
 • In het kader van continu verbeteren houd je vakkennis bij en lever je input ter verbetering van software oplossingen. Je staat open voor het ontvangen van feedback en schroomt niet om feedback te geven aan collega's. En je neemt actief deel aan verbeterprojecten;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een goed gevoel voor commercie.
 • Je bent analytisch en een teamplayer.

Offer

DYKA is een sterke en betrouwbare speler in de markt. Je werkt in een inspirerende en innovatieve (internationale) organisatie. Wij stellen jouw veiligheid voorop. Daarnaast investeert DYKA ook graag in jouw ontwikkeling. We zijn vooral benieuwd naar wat jij zoekt in een werkgever en gaan daarover graag het gesprek met je aan. Je komt te werken in een informele, prettige werksfeer dat te vertalen is naar nauwe samenwerkingen, openhartigheid, hulpvaardigheid en meer. 

Verder biedt DYKA jou voor deze functie een contract voor bepaalde tijd (eenjarig contract), die bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de mogelijkheid om je sport abonnement via bruto/netto traject te betalen. Je wordt onderdeel van een professionele, sterk lerende organisatie met brede en goede ontwikkelingsmogelijkheden. Wij gaan graag in gesprek met jou!

 • Salaris van € 2.584,17 tot € 3.647,64 bruto per maand o.b.v. opleiding/ervaring
 • Vakantietoeslag van 8%;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden als reiskostenvergoeding, 3% eindejaars-uitkering, deelname aan een collectieve zorgverzekering en pensioenregeling;
 • Een uitgebreid inwerktraject zodat je precies weet wat je te doen staat;
 • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s!

Solliciteren?

Denk jij dat je geknipt bent voor deze functie? Solliciteer direct via de sollicitatie knop of neem voor vragen over de procedure contact op via werkenbij@dyka.nl. Telefonisch kan ook, neem dan contact op via tel.nr. 0521 534 911 en vraag naar recruitment.

Voor vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Wim Koops, Teamleider E-Commerce (tel.nr. 06 13 26 69 13).

Een assessment maakt onderdeel uit van de werving- en selectieprocedure.

Department
Marketing/Communication
Experience level
Mid-Senior Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
APPLY NOW