E-Commerce Specialist

Company description

Ben jij een E-Commerce Specialist met affiniteit voor de technische aspecten van marketing? Vind je het leuk om strategisch mee te denken over de inzet en optimalisatie van onze webshop en je bezig te houden met de (complexe) technische variabelen die hierbij komen kijken? Dan ben jij de E-Commerce Specialist die we zoeken!

Over DYKA

DYKA is een producent van kunststof leidingsystemen en biedt oplossingen voor riool- water- lucht, gas- en energienetwerken. De bouwsector is sterk groeiende en waterbeheersing en alle complexiteit die hieruit voortkomt wordt steeds belangrijker. DYKA heeft in Nederland een prominente rol binnen de installatietechniek en de grond-, weg- en waterbouw. Wij onderscheiden ons met vakkundig technisch advies en eigen vestigingen, we zijn altijd dichtbij. Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren én we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Wat ga je doen?

Vanuit een heldere marketingvisie draag jij bij aan het realiseren van de commerciële doelstellingen van DYKA. Hierbij horen de volgende werkzaamheden:

 • Het beheren van de Magento webshop en online tooling (denk hierbij aan Google Analytics, Google Tag Manager en de koppelingen met systemen zoals ERP en PIM);
 • Het verlenen van support. Het beantwoorden van (klant)vragen die betrekking hebben op de webshop en online tooling;
 • Het onderzoeken van het (klik)gedrag van de websitebezoekers. Hiervoor stel je verbeterpunten op. Je implementeert deze vervolgens in samenwerking met ICT en externe partijen;
 • Voor de optimalisatie van de webshop stel je een jaarplan op, maak je een budgetvoorstel en voer je het jaarplan uit.

Profile

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste fulltime E-Commerce Specialist die zich herkent in de volgende omschrijving:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van IT/Marketing;
 • Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt ruime ervaring met het beheer en doorontwikkelen van een webshop (bij voorkeur Magento);
 • Koppelingen met ERP en PIM systemen schrikken jou niet af;
 • Je hebt algemene kennis van (en affiniteit met) SEA, SEO en CRO;
 • In het kader van continu verbeteren houd je vakkennis bij en lever je input ter verbetering van software oplossingen. Je staat open voor het ontvangen van feedback en schroomt niet om feedback te geven aan collega's. En je neemt actief deel aan verbeterprojecten;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een goed gevoel voor commercie.
 • Je bent analytisch en een teamplayer.

Offer

Wat bieden we?

Wij bieden een marktconform salaris en overige arbeidsvoorwaarden (AAVR en cao KRI). Daarnaast zijn wij ook benieuwd wat jij zoekt in een werkgever en gaan graag met jou daarover in gesprek.

Solliciteren?

Denk jij dat je geknipt bent voor deze functie? Solliciteer direct via de sollicitatie knop of neem voor vragen over de functie contact op via werkenbij@dyka.nl. Telefonisch kan ook, neem dan contact op via tel.nr. 0521 534 911 en vraag naar recruitment.

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Wim Koops, Teamleider E-Commerce (tel.nr. 06 13 26 69 13).

Een assessment maakt onderdeel uit van de werving- en selectieprocedure.

Category
Marketing
Experience level
Mid-Senior Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
APPLY NOW