Heftruckchauffeur (fulltime)

Company description

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren, we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Tijdens jouw werkdag ben jij als Heftruckchauffeur verantwoordelijk voor het transporteren van producten, halffabricaten en emballages, wat ervoor zorgt dat de verdere distributie en productie voorspoedig verloopt. Dit doe jij op een zodanige manier dat dit veilig, overzichtelijk en volgens de specificaties wordt opgeslagen in de productiehallen, maar ook op ons grote buitenterrein. 

Binnen de afdeling Opslag & Transport staat een team van enthousiaste medewerkers al klaar om jou te ontmoeten en wegwijs te maken! Om je alvast een beter beeld te geven van de functie, kan je denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Het ontvangen en opslaan van producten.
 • Het verplaatsen van producten binnen de opslaglocaties.
 • Het verzamelen, maar ook op tijd gereed zetten van goederen zodat de vrachtwagens niet op jou hoeven te wachten.
 • Het verwerken van mutaties en het periodiek tellen van de voorraad.
 • Dit alles met behulp van een heftruck en hulpapparatuur. Mocht jij hierbij een storing signaleren, dan aan jou de eer om dit te melden aan de Ploegchef.

Profile

 • Je bent minimaal 18 jaar oud.
 • Je hebt een geldig heftruckcertificaat of bent bereid deze te halen. DYKA bespreekt de mogelijkheden graag met jou.
 • Je bent beschikbaar voor 40 uur per week.
 • Werktijden zijn in 2 ploegen, één van 06.00 tot 14.30 uur en één van 14.30 tot 23.00 uur.
 • Logistieke ervaring is een pré. 
 • Je bent woonachtig in de regio Steenwijk en per direct beschikbaar.

Offer

Wat bieden wij

Een marktconform salaris en overige arbeidsvoorwaarden (AAVR en CAO KRI) en je komt werken in een professionele, sterk lerende organisatie met brede ontwikkelingsmogelijkheden.

Procedure en solliciterenVoor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Johan Bom, Manager Warehouse & Logistics, tel.nr. 06 48 59 01 67, of via mail johan.bom@dyka.nl.

AcquisitieAcquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Category
Distribution
Experience level
Mid-Senior Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
APPLY NOW