Junior Business Analyst ICT

Job description

Ben jij een ondernemende Business Analist ICT die graag visueel resultaat ziet? Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van ICT en een echte sparringpartner voor de business? Word jij enthousiast van het omzetten van kansen in procesverbeteringen met als doel het maximaliseren van efficiëntie in een internationale omgeving? Dan zoekt DYKA jou! 

Als Business Analist ICT is jouw belangrijkste rol het uitvoeren van de zakelijke en functionele analyse en configuratie van informatiesystemen van de toegewezen bedrijfsprocessen voor projecten. Verder vertaal je de business requirements naar oplossingen voor de bedrijfsprocessen en bied je second line support. Ook beheer je kleine projecten voor de toegewezen bedrijfsprocessen. Je rapporteert aan de ICT Directeur van de BU en werkt nauw samen met de Business Process Coördinator(en) voor het implementeren van procesverbeteringen en het beheren van de configuratie om een ​​kwalitatieve oplossing te creëren ter ondersteuning van de DYKA Group. Een gevarieerd takenpakket in een operationele en tactische rol.

DYKA is een bedrijf met hoge ambities, ook voor de ICT-afdeling. De ICT-afdeling werkt op Business Unit (BU) niveau en treedt op tussen de verschillende entiteiten in heel Europa.

Profile

De Business Analist ICT die wij zoeken is proactief en kan zelfstandig werken. Je hebt een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling en implementatie van verbetering van ICT. Daarom beschik je over creativiteit en doorzettingsvermogen. Initiatief nemen, kunnen samenwerken en resultaatgerichtheid zijn belangrijke competenties voor deze functie. Verder:

  • ben je hbo (Bachelor) afgestudeerd bij voorkeur met specialisatie in Supply Chain Management of Informatica. 
  • heb je minimaal 2 jaar ervaring met SCM-consulting, inclusief bedrijfsanalyse, projectmanagement en verandermanagement.
  • heb je aantoonbare ervaring en kennis met één of meerdere SAP-tools, b.v. SAP PP (productieplanning), SAP WM (magazijnbeheer), SAP MM (materiaalbeheer).
  • spreek en schrijf je vloeiend Nederlands & Engels. Frans is een grote pré.
  • heb je ervaring in projectwerk en ben je een goede organisator en planner.
  • ben je ondernemend, proactief en hands-on. 
  • ben je bereid om internationaal te reizen (30-70%).

Offer

Wat biedt DYKA jou?Een fulltime functie met veel vrijheid om initiatieven op te zetten. Binnen DYKA werk je in een prettige omgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen en diverse cursussen kunt volgen. Je werkt vanuit ons kantoor in Steenwijk (NL) of Overpelt (BE).

Procedure en solliciterenVoor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Rob Eding (0031-622119943), voor functie gerelateerde vragen kun je contact opnemen met Jan Smit, ICT Directeur DYKA Group, (0031-62052186). Je cv en motivatiebrief kun je sturen naar werkenbij@dyka.com.

AcquisitieAcquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Category
Information Technology
Company
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
Experience level
Mid-Senior Level
APPLY NOW