Magazijnmedewerker/Orderpicker (8-16 uur per week)

Company description

Wie zijn wij?

Wij zijn veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. 

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren én we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een bijbaan? Vind jij het belangrijk dat je in overleg je werkdagen kunt inplannen? Wij bieden dagelijks werk van maandag t/m vrijdag van 15:00 - 19:00 uur. Dus ben jij flexibel inzetbaar maar wel op zoek naar enige zekerheid? Dan hebben wij dé bijbaan voor jou! DYKA Hengelo zoekt een Magazijnmedewerker/Orderpicker die ons 8-16 uur per week komt helpen met het verzend klaarmaken van de uitgaande orders. Lijkt het jou leuk om in een hecht team te werken als echte magazijnheld? Dan zoekt DYKA jou!

Als Magazijnmedewerker/Orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van uitgaande orders en het inventariseren van de voorraden in het magazijn. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • Goederen verzamelen vanaf de magazijnlocatie (binnen/buiten) op basis van de binnengekomen uitgaande orders.
  • Controleren op juiste orderpicking.
  • Verpakken van verzamelde orders zodat ze gereed zijn voor verzending.
  • Het laden van goederen in vrachtwagens.

Profile

Wie ben jij?

  • Je bent minimaal 17 jaar oud.
  • Je bent minimaal 2 doordeweekse dagen beschikbaar en in vakanties.
  • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om in de namiddag- en avonduren te werken.
  • Je bent nauwkeurig, want jij vindt het ook niet leuk om het verkeerde pakketje te ontvangen.
  • Je bent woonachtig in de regio Hengelo en per direct beschikbaar.  

Offer

Wat krijg je daar voor terug?
DYKA biedt jou een parttime dienstverband van 4-12 uur per week. Je uurloon bedraagt €11,45 excl. eventuele toeslagen en overige arbeidsvoorwaarden. Jouw standplaats is Hengelo.

Procedure en solliciteren
Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Henk Altena door te mailen naar henk.altena@dyka.nl of bellen naar 06 827 833 23.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Kan jij niet wachten om mee te bouwen aan een duurzamere toekomst en herken jij jezelf helemaal in deze functie? Aarzel dan niet en solliciteer direct.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op via werkenbij@dyka.nl.

Department
Branches/shops
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Hengelo
APPLY NOW