Monteur Werktuigbouw A/Industrieel Schoonmaker

Company description

Wie zijn wij?

Wij zijn veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. Internationaal is DYKA Group vertegenwoordigd in België, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slovenië en Roemenië.

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling zijn gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren én we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een Monteur Werktuigbouw A die als Industrieel Schoonmaker verantwoordelijk is voor reinigingswerkzaamheden bij verschillende productieafdelingen. Denk hierbij aan het reinigen van installaties, het reinigen van tanks, het reinigen van machines en het reinigen van plafonds, wanden en vloeren van fabrieksgebouwen.

De Monteur Werktuigbouw A/Industriële Schoonmaker is dus een schoonmaker die specifiek werkzaam is binnen de productieruimtes. Je zult in veel gevallen de schoonmaak-werkzaamheden uitvoeren door middel van een hogedrukspuit, poetslappen en andere hulpmiddelen.

Een Monteur Werktuigbouw A/Industrieel Schoonmaker kan dus niet zomaar vergeleken worden met een gewone schoonmaker. Je bent werkzaam binnen de productieafdelingen, de werkzaamheden zijn niet moeilijk, maar je hebt meestal zwaar werk waarvan je smerig kan worden. Het komt regelmatig voor dat je ook de binnenkant van tanken en ook het op hoogte moeten schoonmaken.

Andere werkzaamheden kunnen zijn schuimreiniging, desinfectie, schrobben, vegen of stofzuigen door middel van verschillende reinigingsmachines.

Daarnaast speelt veiligheid in de meeste gevallen een belangrijke rol. Denk hierbij vooral aan het werken op hoogte en aan de industriële omgeving waarbinnen je werkzaam bent. 

Profile

Wie ben jij?

  • Je hebt een LBO/MBO werk- en denkniveau.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Je bent resultaatgerichtheid en je houdt van aanpakken.
  • Je neemt initiatief en je kunt makkelijk samenwerken.

Offer

Wat krijg je daar voor terug?

Je komt te werken in een informele, prettige werksfeer dat te vertalen is naar nauwe samenwerkingen, openhartigheid, hulpvaardigheid en meer. Wij gaan graag in gesprek met jou!

DYKA biedt voor deze functie in eerste instantie een jaarcontract aan, dat bij goed functioneren wordt omgezet naar onbepaalde tijd. Het salaris is marktconform. Daarnaast zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing. 

  • Salaris conform CAO KRI en Aanvullende Afspraken Arbeidsvoorwaarden DYKA B.V.  schaal F (€ 2.186,03 tot € 2.868,57 bruto per maand) afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden als reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering, de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering en pensioenregeling;
  • Een uitgebreid inwerktraject zodat je precies weet wat je te doen staat;
  • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s!

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en maak je interesse kenbaar door een bericht te sturen naar werkenbij@dyka.nl. Bij vragen over de functie kun je contact opnemen met André Ploer, Manager Maintenance, via 0521 534 513 of op het emailadres andre.ploer@dyka.nl.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op via werkenbij@dyka.nl.

Department
Technic
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
APPLY NOW