Orderpicker Amsterdam - Sloterdijk

Company description

DYKA Nederland is een toonaangevende productie- en verkooporganisatie van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, centrale distributie, verkoopafdelingen en overige stafdiensten zijn gevestigd op het hoofdkantoor in Steenwijk. Daarnaast zorgen 21 regionale verkoopvestigingen voor servicegerichte verkoop en toelevering aan handelaren, aannemers, installateurs, overheidsinstanties, nutsbedrijven en de industrie. DYKA Nederland is onderdeel van DYKA Group, die op haar beurt deel uitmaakt van Tessenderlo Group. DYKA Group is internationaal vertegenwoordigd in België, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië, Slovenië en Roemenië.

Maar DYKA is meer dan alleen een productie- en verkooporganisatie van kunststof leidingsystemen. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag bij aan een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. 

De cultuur van DYKA is 'Every Day, We-GO'. Deze cultuur is gebaseerd op drie waarden die overeenkomen met de WG en O in We-GO: We Win Together (Samen Winnen), We Go Beyond (Onszelf Overtreffen) en We Own It (Eigenaarschap Tonen).

Job description

DYKA Group

Ben jij op zoek naar een parttime- of bijbaan in een gezellig team in Amsterdam - Sloterdijk? En dat daar ook nog eens een mooi salaris tegenover staat? Kijk niet verder! DYKA is voor onze vestiging in Amsterdam - Sloterdijk op zoek naar een Orderpicker voor gemiddeld 4 tot 12 uur per week. Je werktijden liggen tussen 13:00 en 18:30 uur op doordeweekse dagen. Werktijden kunnen in overleg variëren.

Als Orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van producten uit het magazijn aan de hand van picklijsten. Je zorgt ervoor dat de juiste producten op de juiste manier worden verzameld en op de juiste plek worden opgeslagen. Je werkt snel en nauwkeurig en houdt rekening met de geldende veiligheidsvoorschriften. Daarnaast help je mee het magazijn schoon en geordend te houden.

Profile

 • Je bent minimaal 18 jaar oud;
 • Je hebt affiniteit met techniek en/of bouw;
 • Je bent minimaal 2 doordeweekse dagen beschikbaar;
 • Je woont in de regio Amsterdam;
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd;
 • Je bent flexibel en veilig werken vind je belangrijk;
 • Je spreekt Nederlands.

Offer

Wat bieden wij

 • Een oproepovereenkomst met een all-in bruto uurloon van €16,42.
 • Een eindejaarsgratificatie van 3% onder de voorwaarde dat je in december in dienst bent.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 cent per km tot maximaal € 16,10 per dag (vanaf 10 km);
 • Een mogelijkheid tot deelname aan onze pensioenregeling;
 • Alle persoonlijke beschermingsmiddelen die je nodig hebt;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s!

Procedure en solliciteren

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Rutger Zonnevijlle (Area Sales Manager) via +31613563803 of rutger.zonnevijlle@dyka.nl. Voor aanvullende vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Vinsent Morsink (Recruiter) via +31647994239 of vinsent.morsink@dyka.nl.

Door te solliciteren ga je automatisch akkoord met de bewaartermijn van je persoonsgegevens bij DYKA voor een periode van één jaar.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Category
Supply Chain
Department
Branches/shops
Experience level
Associate
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Amsterdam
Apply now