Orderpicker Eindhoven (4 - 12 uur per week)

Company description

DYKA is veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. 

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren, we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Ben jij op zoek naar een parttime- of bijbaan in een gezellig team in de omgeving Eindhoven? En dat daar ook nog eens een mooi salaris tegenover staat? Kijk niet verder! DYKA is voor onze vestiging in Eindhoven op zoek naar een orderpicker voor 4 tot 12 uur per week. Je werktijden liggen tussen 13:00 en 18:00 uur op doordeweekse dagen. Werktijden kunnen variëren.  

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van producten uit het magazijn aan de hand van picklijsten. Je zorgt ervoor dat de juiste producten op de juiste manier worden verzameld en op de juiste plek worden opgeslagen. Je werkt snel en nauwkeurig en houdt rekening met de geldende veiligheidsvoorschriften. Daarnaast help je mee het magazijn schoon en geordend te houden.

Profile

 • Je bent minimaal 16 jaar oud.
 • Je hebt affiniteit met techniek en/of bouw.
 • Je bent minimaal 2 doordeweekse dagen beschikbaar.
 • Je woont in de regio Eindhoven.
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd.
 • Je bent flexibel en veilig werken vind je belangrijk.
 • Je spreekt Nederlands.

Offer

Wat bieden wij

 • Een dienstverband van 4-12 uur per week. Je gaat all-in bruto uurloon van €14,17 verdienen.
 • Een eindejaarsgratificatie van 3% onder de voorwaarde dat je in december in dienst bent.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 cent per km tot maximaal € 14,70 per dag (vanaf 10 km);
 • Een mogelijkheid tot deelname aan onze pensioenregeling;
 • Alle persoonlijke beschermingsmiddelen die je nodig hebt;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s!

DYKA is een sterke en betrouwbare speler in de markt. Je werkt in een inspirerende en innovatieve (internationale) organisatie. Wij stellen jouw veiligheid voorop. Daarnaast investeert DYKA ook graag in jouw ontwikkeling. We zijn vooral benieuwd naar wat jij zoekt in een werkgever en gaan daarover graag het gesprek met je aan. Je komt te werken in een informele, prettige werksfeer dat te vertalen is naar nauwe samenwerkingen, openhartigheid, hulpvaardigheid en meer. Wij gaan graag in gesprek met jou!

Procedure en solliciteren
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Wouter Wassink (Vestigingsmanager) via +31683489599 of wouter.wassink@dyka.nl. Voor aanvullende vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Gerwin de Boer (Recruiter) via +31616091977 of gerwin.deboer@dyka.nl.

 

Category
Distribution
Department
Branches/shops
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Eindhoven
APPLY NOW