Orderpicker Goes (4 - 12 uur per week)

Company description

DYKA is veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. 

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in het hoofdkantoor in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren, we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Ben jij op zoek naar een parttime- of bijbaan in een gezellig team in de omgeving Goes? En dat daar ook nog eens een mooi salaris tegenover staat? Kijk niet verder! DYKA is voor onze vestiging in Goes op zoek naar een Orderpicker voor 4 tot 12 uur per week. Je werktijden liggen tussen 14:00 en 17:00 uur op maandag, woensdag en/of vrijdag. Werktijden kunnen in overleg variëren.  

Als Orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van producten uit het magazijn aan de hand van picklijsten. Je zorgt ervoor dat de juiste producten op de juiste manier worden verzameld en op de juiste plek worden opgeslagen. Je werkt snel en nauwkeurig en houdt rekening met de geldende veiligheidsvoorschriften. Daarnaast help je mee het magazijn schoon en geordend te houden.

De vestiging

Op onze vestiging in Goes hebben we een leuk team van 3 medewerkers. Onze vestiging kenmerkt zich door open communicatie. We stimuleren elkaars ontwikkeling en gaan samen het avontuur van de vestiging aan. We zijn blij als je met ons meedenkt over verbeteringen en streven naar een top werksfeer waarin iedereen zichzelf mag zijn. Presteren doen we samen!

Profile

 • Je bent minimaal 16 jaar oud;
 • Je hebt affiniteit met techniek en/of bouw;
 • Je bent minimaal 2 doordeweekse dagen beschikbaar;
 • Je woont in de regio Goes;
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd;
 • Je bent flexibel en veilig werken vind je belangrijk;
 • Je spreekt Nederlands.

Offer

 • Een dienstverband van 4-12 uur per week. Je gaat all-in bruto uurloon van €15,24 verdienen.
 • Een eindejaarsgratificatie van 3% onder de voorwaarde dat je in december in dienst bent.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 cent per km tot maximaal € 14,70 per dag (vanaf 10 km);
 • Een mogelijkheid tot deelname aan onze pensioenregeling;
 • Alle persoonlijke beschermingsmiddelen die je nodig hebt;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s!

Procedure en solliciteren
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Ruben Boogert (Vestigingsmanager) via +31657955629 of ruben.boogert@dyka.nl. Voor aanvullende vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Gerwin de Boer (Recruiter) via +31616091977 of gerwin.deboer@dyka.nl.

Door te solliciteren ga je automatisch akkoord met de bewaartermijn van je persoonsgegevens bij DYKA voor een periode van één jaar.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Category
Distribution
Department
Branches/shops
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Goes
APPLY NOW