Orderpicker Vestiging Amersfoort (4 - 12 uur per week)

Company description

Wie zijn wij?

Wij zijn veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. Internationaal is DYKA Group vertegenwoordigd in België, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slovenië en Roemenië.

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling zijn gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren én we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een bijbaan? Vind jij het belangrijk dat je in overleg je werkdagen kunt inplannen? Wij bieden dagelijks werk van maandag t/m vrijdag van 14:00 - 18:00 uur. Dus ben jij flexibel inzetbaar maar wel op zoek naar enige zekerheid? Dan hebben wij dé bijbaan voor jou! DYKA Amersfoort zoekt een Orderpicker die ons 4-12 uur per week komt helpen met het verzendklaar maken van de uitgaande orders. Lijkt het jou leuk om in een hecht team te werken als echte magazijnheld? Dan zoekt DYKA jou!

Als Orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van uitgaande orders en het inventariseren van de voorraden in het magazijn. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • Goederen verzamelen vanaf de magazijnlocatie (binnen/buiten) op basis van de binnengekomen uitgaande orders.
  • Controleren op juiste orderpicking.
  • Verpakken van verzamelde orders zodat ze gereed zijn voor verzending.
  • Het laden van goederen in vrachtwagens.

Profile

Wie ben jij?

  • Je bent minimaal 17 jaar oud.
  • Je bent minimaal 2 doordeweekse dagen beschikbaar en in vakanties.
  • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om in de namiddag- en avonduren te werken.
  • Je bent nauwkeurig want jij vind het ook niet leuk om het verkeerde pakketje te ontvangen.
  • Je bent woonachtig in de regio Amersfoort en per direct beschikbaar.  

Offer

Wat bieden wij?
DYKA biedt jou een parttime dienstverband van 4-12 uur per week. Je uurloon bedraagt €11,45 excl. eventuele toeslagen en overige arbeidsvoorwaarden (cao KRI). Jouw standplaats is Amersfoort.

Je komt te werken in een informele, prettige werksfeer dat te vertalen is naar nauwe samenwerkingen, openhartigheid, hulpvaardigheid en meer. Wij gaan graag in gesprek met jou!

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en maak je interesse kenbaar. Bij vragen over de functie kun je contact opnemen met Nick van  Zaal (vestigingsmanager) op het emailadres nick.vanzaal@dyka.nl.

Department
Branches/shops
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Amersfoort
APPLY NOW