Orderpicker Vestiging Amsterdam Sloterdijk 4-12 uur per week

Company description

Lijkt het jou leuk om in een hecht team te werken als echte magazijnheld? Dan zoekt DYKA jou!

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren, we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Ben jij op zoek naar een bijbaan om zo bijvoorbeeld je studieschuld te beperken? Vind jij het belangrijk dat je in overleg je werkdagen kunt inplannen? Wij bieden dagelijks werk van maandag t/m vrijdag tussen 15:00 - 19:00 uur. Dus ben jij flexibel inzetbaar maar wel op zoek naar enige zekerheid? Dan hebben wij dé bijbaan voor jou! Voor onze vestiging  Amsterdam-Sloterdijk zoeken wij een Orderpicker die ons 4-12 uur per week komt helpen met het verzendklaar maken van de uitgaande orders. Lijkt het jou leuk om in een hecht team te werken als echte magazijnheld? Dan zoekt DYKA jou!Als Orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van uitgaande orders en het inventariseren van de voorraden in het magazijn. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • Goederen verzamelen vanaf de magazijnlocatie (binnen/buiten) op basis van de binnengekomen uitgaande orders.
  • Controleren op juiste orderpicking.
  • Verpakken van verzamelde orders zodat ze gereed zijn voor verzending.
  • Het laden van goederen in vrachtwagens.

Profile

  • Je bent minimaal 17 jaar oud.
  • Je bent minimaal 3 doordeweekse dagen beschikbaar en in vakanties.
  • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om in de namiddag- en avonduren te werken.
  • Je bent nauwkeurig want jij vind het ook niet leuk om het verkeerde pakketje te ontvangen.
  • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam en per direct beschikbaar. 

Offer

Wat bieden wijDYKA biedt jou een parttime dienstverband van 4-12 uur per week. Je uurloon bedraagt €11,01 excl. eventuele toeslagen en overige arbeidsvoorwaarden (cao KRI). Jouw standplaats is Amsterdam Sloterdijk. 

“Bring a friend to DYKA” en ontvang een aandraagbonus van €50 wanneer jouw vriend(in), kennis of studiegenoot langer dan 3 maanden bij ons in dienst is als Orderpicker.

Procedure en solliciterenVoor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Bas Beentjes (Vestigingsmanager) door te bellen naar 06 82 66 39 11 of stuur een mail naar bas.beentjes@dyka.nl.

AcquisitieAcquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Category
Distribution
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Amsterdam
APPLY NOW