Orderpicker vestiging Eindhoven

Company description

Wie zijn wij?

Wij zijn veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. Internationaal is DYKA Group vertegenwoordigd in België, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Slovenië en Roemenië.

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling zijn gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren én we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Wat ga je doen?

Vestiging Eindhoven zoekt Orderpickers die ons komen helpen met alle voorkomende werkzaamheden. Lijkt het jou leuk om in een hecht team te werken? Dan zoekt DYKA jou!

Dit ga je doen:

  • Je verzamelt goederen vanaf de magazijnlocatie (binnen/buiten) op basis van de binnengekomen orders;
  • Je controleert op juistheid van de orders;
  • Je verpakt verzamelde orders zodat ze gereed zijn voor verzending;
  • Je laadt goederen in vrachtwagens;
  • Je werktijden liggen tussen 11:00 en 18:00 uur.

Profile

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast, gemotiveerd en klantgericht. Je krijgt er energie van om samen iets tot een succes maken. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en stroopt de mouwen op wanneer dat nodig is. Daarnaast heb je:

  • Affiniteit met  techniek, bouw en/of logistiek;
  • Een goede werkinstelling en je kunt werken onder druk;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent nauwkeurig;
  • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven en per direct beschikbaar.  

Offer

Wat bieden wij?

DYKA biedt jou een parttime dienstverband van minimaal 4-12 uur per week. Je uurloon bedraagt €11,45 excl. eventuele toeslagen en overige arbeidsvoorwaarden (cao KRI). Jouw standplaats is Eindhoven.

“Bring a friend to DYKA” en ontvang een aandraagbonus van €50 wanneer jouw vriend(in), kennis of studiegenoot langer dan 3 maanden bij ons in dienst is als Flexpooler/Orderpicker.

Procedure en solliciteren

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Wouter Wassink, Vestigingsmanager, via mail wouter.wassink@dyka.nl of telefonisch 06 83 48 95 99. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met  Janny Schukkink, Recruiter a.i. door te bellen naar 0521 534 911 of stuur een mail naar werkenbij@dyka.nl.

 

Department
Branches/shops
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Eindhoven
APPLY NOW