Orderpicker/Magazijnmedewerker (4-12 uur per week)

Company description

Wie zijn wij?

DYKA is veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. 

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren, we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan als Orderpicker/Magazijnmedewerker? Wij bieden dagelijks werk van maandag t/m vrijdag van 14:00 - 17.30 uur. Dus ben jij flexibel inzetbaar maar wel op zoek naar enige zekerheid? Dan hebben wij parttime baan voor jou! DYKA Dordrecht zoekt een Orderpicker/Magazijnmedewerker die ons 4-12 uur per week komt helpen met het verzend klaarmaken van de uitgaande orders. Lijkt het jou leuk om in een hecht team te werken? Dan zoekt DYKA jou!

Als Orderpicker/Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van uitgaande orders en het inventariseren van de voorraden in het magazijn. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • Goederen verzamelen vanaf de magazijnlocatie (binnen/buiten) op basis van de binnengekomen uitgaande orders.
  • Controleren op juiste orderpicking.
  • Verpakken van verzamelde orders zodat ze gereed zijn voor verzending.
  • Het laden van goederen in vrachtwagens.

Profile

Wie ben jij?

  • Je bent minimaal 2 doordeweekse dagen beschikbaar en in vakanties.
  • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om in de namiddag- en avonduren te werken.
  • Je bent nauwkeurig.
  • Je bent woonachtig in de regio Dordrecht en per direct beschikbaar.  

Offer

Wat bieden wij?

Als Orderpicker/Magazijnmedewerker bieden we je een 0 uren contract en krijg je je marktconforme loon (in de range € 1900-2500 naar rato van 40 uur) en daarbovenop krijg je verlofrecht (25 dagen en 13 ADV dagen naar rato) en vakantiegeld (8%) etc. in het uurloon uitbetaald (uurloon komt daarmee  ongeveer op € 14). 

Je krijgt een reiskostenvergoeding van €  0,19 van 10 tot 35 km woon - werk verkeer.

Wie weet blijf je bij ons werken nadat je een tijd als Orderpicker voor ons hebt gewerkt en groei je door tot Allround Vestigingsmedewerker, Commercieel Medewerker of zelfs Vestigingsmanager. 

Enthousiast geworden?

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Glenn de Jong (Vestigingsmanager) door te mailen naar glenn.dejong@dyka.nl

Solliciteer direct via de sollicitatie knop of neem voor vragen over de sollicitatie-procedure contact op via werkenbij@dyka.nl. Telefonisch kan ook, neem dan contact op via tel.nr. 0521 534 911 en vraag naar recruitment.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en maak je interesse kenbaar!

Department
Branches/shops
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Dordrecht
APPLY NOW