Orderpicker/Magazijnmedewerker (parttime) Vestiging Tuk

Company description

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren, we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan als Orderpicker/Magazijnmedewerker? Wij bieden dagelijks werk van maandag t/m vrijdag van 14:00 - 18:00 uur. Dus ben jij flexibel inzetbaar maar wel op zoek naar enige zekerheid? Dan hebben wij dé parttime baan voor jou! DYKA Tuk zoekt een Orderpicker/Magazijnmedewerker die ons 4-12 uur per week komt helpen met het verzend klaarmaken van de uitgaande orders. Lijkt het jou leuk om in een hecht team te werken? Dan zoekt DYKA jou!Als Orderpicker/Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van uitgaande orders en het inventariseren van de voorraden in het magazijn. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • Goederen verzamelen vanaf de magazijnlocatie (binnen/buiten) op basis van de binnengekomen uitgaande orders.
  • Controleren op juiste orderpicking.
  • Verpakken van verzamelde orders zodat ze gereed zijn voor verzending.
  • Het laden van goederen in vrachtwagens.

Profile

 

  • Je bent minimaal 2 doordeweekse dagen beschikbaar en in vakanties.
  • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om in de namiddag- en avonduren te werken.
  • Je bent nauwkeurig.
  • Je bent woonachtig in de regio Tuk/Steenwijk en per direct beschikbaar.  

Offer

Wat bieden wijDYKA biedt jou een parttime dienstverband van 4-12 uur per week. Je uurloon bedraagt €11,01 excl. eventuele toeslagen en overige arbeidsvoorwaarden (cao KRI). Jouw standplaats is Tuk.

Procedure en solliciterenVoor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Dennis Karssies (Vestigingsmanager) door te mailen naar dennis.karssies@dyka.nl

.

AcquisitieAcquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Category
Distribution
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Tuk
APPLY NOW