Senior CNC Draaier

Company description

Wil jij ook aan het werk in een innovatieve omgeving, waar veiligheid en kwaliteit op nummer één staat? Kom dan werken bij DYKA! Als Senior CNC Draaier ben je dé specialist in het produceren van producten voor klantspecifieke orders. Je houdt je bezig met het juist instellen, ombouwen en besturen van een CNC gestuurde draaibank voor het produceren van op maat gemaakte producten.

Zoals je wellicht weet, is de bouwsector sterk groeiende en wordt waterbeheersing en alle complexiteit die hieruit voortkomt steeds belangrijker. Met meer dan 60 jaar ervaring heeft DYKA een prominente rol binnen de installatietechniek als ook binnen de weg- en waterbouw door het maken van kunststofleidingsystemen. DYKA maakt onderdeel uit van DYKA Group. DYKA Group is onderdeel van het in België beursgenoteerde Tessenderlo Group. Verder zijn we gevestigd in Nederland, UK, België, Frankrijk, Polen, Roemenië, Slovenië en Tsjechië.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren, we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Als Senior CNC Draaier ben je dé specialist in het produceren van producten voor klantspecifieke orders. Je houdt je bezig met het juist instellen, ombouwen en besturen van een CNC gestuurde draaibank voor het produceren van op maat gemaakte producten.

Je taken bestaan onder andere uit:

 • Zelfstandig programmeren van een CNC gestuurde draaibank.
 • Instellen en bedienen van laserprinters.
 • Inbouwen van gereedschappen in de draaibank (beitels, boorbaren klemmen, etc.)
 • Maken van proefstukken aan de hand van een K-tekening en aapassen van het programma wanneer de maatvoering niet conform de K-tekening is.
 • 3D metingen uitvoeren aan de hand van het meetrapport en eventuele aanpassingen doen als er sprake is van afwijkingen.
 • Opstarten, coördineren en aansturen van werkzaamheden binnen de cluster.
 • Geven van advies, aandragen van oplossingen en verbetervoorstellen aan de leiding.

Profile

 • Je hebt mbo 3 werk- en denkniveau.
 • Je hebt een opleiding tot CNC Draaier inclusief programmeren afgerond.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring achter een CNC gestuurde draaibank.
 • Je hebt een kritische blik, oog voor detail en streeft naar hoge kwaliteit. 
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw eigen werk en dat van anderen.
 • Je kunt goed communiceren in de Nederlandse taal (mondeling/schriftelijk).

Offer

Wat bieden wijDYKA is een sterke en betrouwbare speler in de markt. Je werkt in een inspirerende en innovatieve (internationale) organisatie. Wij stellen jouw veiligheid voorop. Daarnaast investeert DYKA ook graag in jouw ontwikkeling. We zijn vooral benieuwd naar wat jij zoekt in een werkgever en gaan daarover graag het gesprek met je aan. Je komt te werken in een informele, prettige werksfeer dat te vertalen is naar nauwe samenwerkingen, openhartigheid, hulpvaardigheid en meer. DYKA biedt jou voor deze functie een contract voor bepaalde tijd (eenjarig contract), die bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. 

SolliciterenVoor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Tessa de Jong, Employer Branding en Recruitment Specialist, tel: +31 521534328 of email tessa.dejong@dyka.nl. Voor functie gerelateerde vragen kun je contact opnemen met Edwin Scholing, Chef SPS, tel: +31 629052189. Heb je interesse in de vacature, stuur dan je cv en motivatiebrief naar tessa.dejong@dyka.nl. 

Een persoonlijkheidsanalyse (PPA) is onderdeel van de procedure evenals een assessment.

AcquisitieAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Category
Production
Experience level
Mid-Senior Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
APPLY NOW