Stagiair Finance

Company description

Wil jij je ontwikkelen binnen een innovatieve organisatie die gespecialiseerd is in het produceren van duurzame lucht, afvoer en hemelwater systemen? DYKA is dé organisatie waar met trots en ambitie gebouwd wordt aan de toekomst.

Wil jij hier onderdeel van zijn? Lees dan snel verder en kom alles te weten over de stageplek Finance op de financiele afdeling van DYKA!

Job description

DYKA Group

Wij zoeken:Een zelfstandige en enthousiaste stagiair(e) die nieuwsgierig is om het Finance vak verder te ontdekken. Jij bent leergierig, gaat uitdagingen niet uit de weg en durft initiatief te nemen om alles uit jouw stage te halen. Je bent op zoek naar een stageplaats voor minimaal een periode van vijf maanden en je bent beschikbaar voor in ieder geval 32 uur per week.

Profile

Het profiel:

o   Je volgt een relevante hbo opleiding in de richting van Finance en bent bij voorkeur derdejaars;

o   Je toont initiatief en bent proactief ingesteld;

o   Je kan goed zelfstandig werken, je bent flexibel en snel van begrip;

o   Je hebt bij voorkeur kennis van Excel;

o   Een goede beheersing van de Nederlandse taal is erg belangrijk, kennis van de Engelse taal is een pré.

Offer

Wat biedt DYKA:

DYKA biedt jou als stagiair(e) de mogelijkheid om het Finance vak te ontdekken. De verantwoordelijkheden zijn o.a.:

o   Het verwerken van bankbetalingen;

o   Het beheren van kredietlimieten en doorvoeren van aanpassingen op klanten;

o   Het bewaken van faillissementen van klanten;

o   Het opvolgen van bestaande projecten. Hierbij kan je denken aan procesoptimalisatie en het ontwikkelen/verbeteren van dashboards.

Je wordt nauw betrokken bij het team en komt terecht in een informele werksfeer waar je de kans krijgt om je te ontwikkelen. Bij DYKA krijg je een marktconforme stagevergoeding, als blijk van waardering voor je harde werken.  

Onze Finance-afdeling:

De afdeling Finance bestaat, met jou erbij, uit 14 medewerkers. Binnen de afdeling worden er verschillende functies vervuld, wat voor jou de perfecte mogelijkheid biedt om alle kneepjes van het vak te leren!

De procedure:

Solliciteer direct via de sollicitatie knop of neem voor vragen over de functie contact op via hr@dyka.nl. Telefonisch kan ook, neem dan contact op via Tel: 0521534995 en vraag naar recruitment.

Meer weten? 

 

Category
Consulting
Experience level
Entry Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
APPLY NOW