Talent Acquisition Specialist

Company description

Wij zijn veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. 

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling gevestigd in de hoofdzetel in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren én we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Weet jij als geen ander hoe de arbeidsmarkt zich beweegt? Anticipeer jij op toekomstige ontwikkelingen en weet jij de behoefte aan talent te vertalen naar effectieve wervingscampagnes? Dan ben jij misschien wel hét nieuwe visitekaartje van ons employer brand! DYKA gaat haar HR-team uitbreiden met een Talent Acquisition Specialist, zodat we talenten niet alleen weten te vinden, maar ook langdurig binden. Als Talent Acquisition Specialist ben jij verantwoordelijk voor het implementeren en voeren van het beleid rondom wervings-, onboarding- en ontwikkelingsprogramma’s. Jouw taken bestaan onder andere uit:

 • Het creëren van wervingscampagnes op basis van analyses van waarden, ambities en behoeften van de kandidaat-doelgroep.
 • Het schrijven van wervingsprofielen waarbij er nauw contact is met de opdrachtgever (lijnmanager) over de rol- en kandidaat specificatie.
 • Het actief searchen en hunten van talenten conform het strategische personeelsplan door middel van datasearch.
 • Het screenen en selecteren van (potentiële) kandidaten.
 • Het voeren van sollicitatiegesprekken en het adviseren van de opdrachtgever op basis van observatie, persoonsindruk en wervingscriteria.
 • Het afnemen en op maat maken van bestaande assessments en beoordelingsoefeningen en het geven van passende terugkoppeling en feedback aan het lijnmanagement en de kandidaat.  
 • Het voeren van onderhandelingen over het arbeidsvoorwaardenpakket met kandidaten.
 • Het vertegenwoordigen van de organisatie op sociale media, carrièrebeurzen, scholen en andere relevante evenementen.
 • Het beheren van de on- en offboarding processen: nauwkeurige en tijdige voltooiing van de administratieve processen maar ook het ondersteunen en begeleiden van lijnmanagers, nieuwe toetreders en uittreders.  

Profile

 • Je bent energiek, toegankelijk en hebt een gezonde dosis mensenkennis.
 • Je bent nieuwgierig, onderzoekend en doortastend.
 • Je zorgt ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van relevante technologie, regelgeving en best practices.
 • Je bent hbo-afgestudeerd en met voorkeur in de richting HR/Communicatie/Marketing.
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring in Corporate Recruitment.
 • Je hebt kennis van assessmenttools.

Offer

Wat biedt DYKA?Je werkt in een inspirerende en innovatieve (internationale) organisatie. Daarnaast investeert DYKA ook graag jouw ontwikkeling. We zijn vooral benieuwd naar wat jij zoekt in een werkgever en gaan daarover graag het gesprek met je aan.

Procedure en solliciterenVoor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Janny Schukkink (Recruiter a.i.) door een mail te sturen aan werkenbij@dyka.nl. Een persoonlijkheidsanalyse (PPA) en assessment zijn onderdeel van de procedure. 

AcquisitieAcquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Category
Human Resources
Experience level
Mid-Senior Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
APPLY NOW