Vestigingsmanager Eindhoven

Company description

DYKA is veel meer dan alleen maar een producent en distributeur van kunststof leidingsystemen en hulpstukken. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag ons steentje bij tot een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. 

DYKA Nederland is een vooraanstaand producent en distributeur van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, administratie, centrale distributie en verkoopafdeling zijn gevestigd op het hoofdkantoor in Steenwijk. Verder zorgen 21 regionale distributiecentra voor een servicegerichte toelevering aan handelaars, aannemingsbedrijven, professionele installateurs, openbare besturen, nutsbedrijven en de industrie.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren, we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

DYKA zoekt een gedreven Vestigingsmanager in Eindhoven voor 40 uur per week. Je staat voor een uitdaging missie: het transformeren van onze vestiging naar een klantgerichte en commerciële omgeving. Als Vestigingsmanager ben je de drijvende kracht achter het coachen, aansturen, ontwikkelen en begeleiden van ons team in Eindhoven.

Daarnaast draag je actief bij aan de dagelijkse werkzaamheden op de vestiging, waarbij je klanten te woord staat en hen voorziet van deskundig advies over producttoepassingen. Het doel is om ervoor te zorgen dat de vestiging optimaal functioneert en klanten altijd tijdig over de juiste goederen en diensten kunnen beschikken.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Coachen en aansturen van de medewerkers, zodanig dat de klanten tijdig en compleet over de gevraagde goederen kunnen beschikken;
 • Voeren van sollicitatie-, ontwikkelings- en beoordelingsgesprekken
 • Beheren en optimaliseren van de vestiging en zorgen voor een efficiënte indeling om de kwaliteit, kwantiteit van werkzaamheden en voorraadbeheer te bevorderen
 • Naleven van de bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften.

Je komt te werken in een gemotiveerd team in Eindhoven dat bestaat uit full-time medewerkers en oproepkrachten.

Profile

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Werkervaring in een leidinggevende rol;
 • Een coachende stijl van leidinggeven;
 • Commerciële kennis en gedrevenheid;
 • Kennis van het optimaliseren van processen en werkwijzen.

Offer

Wat bieden wij

 • Salaris conform CAO KRI en Aanvullende Afspraken Arbeidsvoorwaarden DYKA B.V., schaal I (tot maximaal € 3797,64 bruto per maand);
 • Vakantietoeslag van 8%;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (op basis van 40 uur per week);
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden als reiskostenvergoeding, gratificatie van 3%, collectieve pensioenregeling en mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s!

Procedure en solliciteren

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Yann van den Boomen (Regio Sales Manager) via +31658835866 of yann.vandenboomen@dyka.nl. Voor aanvullende vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Gerwin de Boer (Recruiter) via +31616091977 of gerwin.deboer@dyka.nl. 

Het maken van een persoonlijkheidsanalyse (PPA) is onderdeel van de procedure.

Door te solliciteren ga je automatisch akkoord met de bewaartermijn van je persoonsgegevens bij DYKA voor een periode van één jaar.

Category
Sales
Department
Branches/shops
Experience level
Associate
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Eindhoven
APPLY NOW