Zijlader Chauffeur Extrusie

Company description

Wil jij ook aan het werk in een innovatieve omgeving, waar veiligheid en kwaliteit op nummer één staat? Kom dan werken bij DYKA, want wij zijn op zoek naar een enthousiaste Zijlader Chauffeur Extrusie. In deze rol voer je transportwerkzaamheden uit op de afdeling  Extrusie.  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het Extrusie- terrein en werp je de laatste blik op de buizen.  

Zoals je wellicht weet, is de bouwsector sterk groeiende en wordt waterbeheersing en alle complexiteit die hieruit voortkomt steeds belangrijker. Met meer dan 60 jaar ervaring heeft DYKA een prominente rol binnen de installatietechniek als ook binnen de weg- en waterbouw door het maken van kunststofleidingsystemen. DYKA maakt onderdeel uit van DYKA Group. DYKA Group is onderdeel van het in België beursgenoteerde Tessenderlo Group. Verder zijn we gevestigd in Nederland, UK, België, Frankrijk, Polen, Roemenië, Slovenië en Tsjechië.

Binnen de cultuur van DYKA zijn samenwerken (we groeien samen), initiatief nemen (we ondernemen actie) en klant- en resultaatgericht werken (we zorgen ervoor dat de dingen écht gebeuren, we streven naar uitermate tevreden klanten) de belangrijkste kernwaarden.

Job description

DYKA Group

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het transporteren van de buizen.
 • Verantwoordelijk voor de houtopslag van de afdeling.
 • Verantwoordelijk voor accuplaats van de afdeling.
 • Verantwoordelijk voor de afval container van de afdeling.
 • Verantwoordelijk voor de foliewikkelmachine.
 • Het beheren van het Extrusie-terrein.
 • Extra/overige werkzaamheden indien nodig.

Profile

 • Je beschikt over mbo 3 werk- en denkniveau.
 • Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het bedienen van de zijlader.
 • Je werkt nauwkeurig en systematisch.
 • Je hebt kennis van de kwaliteitseisen op de afdeling Extrusie.
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw werkzaamheden en die van anderen.

Offer

Wat bieden wijDYKA is een sterke en betrouwbare speler in de markt. Je werkt in een inspirerende en innovatieve (internationale) organisatie. Wij stellen jouw veiligheid voorop. Daarnaast investeert DYKA ook graag in jouw ontwikkeling. We zijn vooral benieuwd naar wat jij zoekt in een werkgever en gaan daarover graag het gesprek met je aan. Je komt te werken in een informele, prettige werksfeer dat te vertalen is naar nauwe samenwerkingen, openhartigheid, hulpvaardigheid en meer. DYKA biedt jou voor deze functie een contract voor bepaalde tijd (eenjarig contract), die bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. 

SolliciterenVoor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Tessa de Jong, Employer Branding en Recruitment Specialist, tel: +31 521534328 of email tessa.dejong@dyka.nl. Voor functie gerelateerde vragen kun je contact opnemen met Guido Kwakkel, Manager Extrusie, tel: +31 6 10612547. Heb je interesse in de vacature, stuur dan je cv en motivatiebrief naar tessa.dejong@dyka.nl.

Een persoonlijkheidsanalyse (PPA) is onderdeel van de procedure evenals een assessment.

AcquisitieAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Category
Production
Experience level
Mid-Senior Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Steenwijk
APPLY NOW