Vestigingsmanager Groningen

Company description

Heb jij commerciële kennis en drive? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DYKA is een producent van kunststof leidingsystemen en biedt oplossingen voor riool- water- lucht, gas- en energienetwerken. De bouwsector is sterk groeiende en waterbeheersing en alle complexiteit die hieruit voortkomt wordt steeds belangrijker. DYKA heeft in Nederland een prominente rol binnen de installatietechniek en binnen de grond-, weg- en waterbouw. Wij onderscheiden ons met vakkundig technisch advies en eigen filialen, we zijn altijd dichtbij.

De cultuur binnen DYKA is samen te vatten in de volgende kenmerken: samenwerken, nemen van initiatief, klantgericht en resultaatgericht werken.

Job description

DYKA Group

Wij zijn op zoek naar een manager met commerciële kennis en drive en die in staat is om de vestiging te transformeren.

Daarnaast zijn de taken van de Vestigingsmanager het aansturen, ontwikkelen en begeleiden van de medewerkers. Het te woord staan van klanten, adviseren over product toepassingen, zodanig dat de vestiging optimaal functioneert en de klanten tijdig over de juiste goederen en diensten beschikken.

Functietaken in hoofdlijn

  • Het aansturen van de vestiging, zodanig dat de klanten tijdig en compleet over de gevraagde goederen kunnen beschikken;
  • Leidinggeven aan medewerkers en behartigen van de personele aangelegenheden binnen de kaders van het personeelsbeleid;
  • Het beheren, geven van adviezen en optimalisering van de vestiging, zodanig dat een optimale inrichting wordt gerealiseerd ten behoeve van de kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden alsmede de voorraden;
  • Het naleven van de bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften.

Profile

  • Je beschikt over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Je hebt leidinggevende ervaring;
  • Je hebt aantoonbaar ervaring in het begeleiden van veranderprocessen;
  • Je beschikt over commerciële kennis en drive;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt kennis van het optimaliseren van processen en werkwijzen.

Offer

DYKA biedt voor deze functie in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd aan, dat bij goed functioneren wordt omgezet naar onbepaalde tijd. Een marktconform salaris van € 3.000,- tot € 4.000,- bruto per maand. Daarnaast zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing. 

Voor aanvullende vragen over deze functie kun je contact opnemen met Gerard de Kimpe, Regio Salesmanager, tel.nr. 06 55 14 02 04 of door te mailen naar gerard.dekimpe@dyka.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Tessa de Jong, tel.nr. 0521 - 53 43 28 of via mail tessa.dejong@dyka.nl.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en maak je interesse kenbaar door een mail te sturen aan tessa.dejong@dyka.nl.

Category
Sales
Experience level
Mid-Senior Level
Company
DYKA
Business unit
DYKA Group
Country
Netherlands
City
Groningen
APPLY NOW